Sendeplan uke 09 (01.03 - 07.03)


Disse programmene sendes i en sløyfe fra mandag t.o.m. søndag. Programmene starter altså på nytt hver tredje time.

00:00
Kaffepraten med kommuneoverlege i Trondheim - Tove Røsstad
Tove Røsstad er kommuneoverlege I Trondheim kommune. Hun har i snart ett år stått i spissen for håndteringen av arbeidet med pandemien og smittesituasjonen i Trondheim. Hun deler tanker og refleksjoner i møte med Marvin Wiseth.

00:30
En blå fremtid - Industri og teknologi (4:6)
Havbruksnæringen på Namdalskysten har de siste årene opplevdenorm vekst. Nå møter aktørene fremtiden, hvor industri og teknologi går hånd i hånd.

01:00
Historiske steder i Trøndelag - By Gård (4:6)
Asbjørn Helland tar imot Marvin Wiseth og forteller om gårdens rike historie og sentrale rolle i lokalsamfunnet. Gården ble utviklet til en storgård på 1800-tallet av fire generasjoner Gram.

01:30
Dirigenten - Jørund Enzenbach (2:5)
«Tarrakarrain» er et mannskor på Averøy. De er i overkant 30 medlemmer og deres dirigent er Jørund Enzenbach. Vi skal møte trønderen som forelsket seg i Nordmøre på så mange måter.

01:50
Arne & Arne på biltur
Arne Hjeltnes og Arne Brimi tar en avstikker til Mørekysten. De drar for å se på Svinvik Gard, Tingvollosten og Angvik Gamle Handelssted. (4:5)

02:00
Hike & Fly-konkurranse - Oppdal 2020
Konkurranse i regi av Trøndelag Hike & Fly i flott høstvær på Oppdal. Deltagerne skal ta seg fra Oppdal sentrum, opp til toppen av Sissihøa (1.600 moh.) og fly derfra ned til sentrum og målgang.

02:10
Phil Collins 70 år – jubileumskonsert
Fra konserten i Rock City studio, Namsos. Medvirkende Thomas Brøndbo (vokal), Terje Tranaas (keyboard), Eirik Øien (bass), Harald Rossetnes (trommer) og Daniel Viken (gitarer).

Direktesendt underholdning fra studio.