Sendeplan uke 31 (02.08 - 08.08)

Disse programmene sendes i en sløyfe fra mandag t.o.m. søndag. Programmene starter altså på nytt hver andre time.

00:00 Kaffepraten med Marte Lønvik Bjørnsund fra Matsentralen
Matsentralen i Trøndelag er en veldedig forening som bekjemper matsvinn og fattigdom ved å samle inn overskuddsmat til sosialt og økonomisk vanskeligstilte. Marte Lønvik Bjørnsund leder virksomheten og har mye på hjertet i prat med Marvin Wiseth. (R)

00:30 Kilenotfisket
Dokumentarisk produksjon om det tradisjonelle kilenotfisket etter laks. Innledning ved daværende fiskeforvalter Anton Rikstad. Produsert av Sissel Thorsen, 2018 (1:3)

01:00 KRB-TV – Karussel og korona
Herrene Kveli, Rånes, Bremseth drar til de brede bygder for å besøke Brein, Lein og Klein. Underholdningsprogram 2020 (R) (5:6)

01:15 Sommerkysten - Angvika
I omgivelser som minner om et postkort finner vi Angvik. Handelsstedet har røtter tilbake til 1500-tallet da Hollenderne kom inn for å kjøpe tømmer. I dag er det hotell med tilhørende museum om familien Angvik som startet drift på stedet for 140 år siden. Her er det stillhet som står i fokus, og er et sted å ladde batteriene. Produsert av Sunnmøre Live 2021 (6:8)

01:30 Musikalsk prat med Børge og Becca Rømma
Dagfinn Ellefsen har slått av en musikalsk prat med Børge Rømma, bla.a. kjent som vokalist i Too Far Gone. Børge tok med kona, Becca. (R)