Sendeplan uke 18 (03.05 - 09.05)

Disse programmene sendes i en sløyfe fra mandag t.o.m. søndag. Programmene starter altså på nytt hver tredje time.

00:00
Kaffepraten med Heidi Wang fra Noen AS (R)
Heidi Wang, gründeren bak bedriften Noen AS, har utviklet unik kunnskap om kognitiv svikt og demens. Grunnlaget for virksomheten startet da Heidis far ble dement, og i samtale med Bjarne Håkon Hanssen snakker hun seg varm om det å leve verdige liv.

00:30
Kort & Godt – Det beste så lang (5:10)
De beste episodene fra 10 sesonger - Med ny introduksjon til hvert program av Lars Erik og Robert.
Rypesuppe med øl og kantareller – Tydal. Robert starter dagen hos Joker Stugudal for å kjøpe øl. På kjøkkenet står rypesuppe med kantareller, bacon og et lokalt øl fra Røros bryggeri. Jens Einar møter Helge Kvithammer som forteller om Væktarstuas historie og koblingen til Thor Heyerdahl.

01:00
Hage og Uterom (2:3)
Det har blitt en økende interesse for både små og store drivhus de siste årene. Det er en del man bør tenke på i forbindelse med anskaffelsen av et drivhus. Programleder Eivind Gynnild gir tips og råd som er til nytte for den som ønsker å dyrke litt selv. (2:3)

01:15
Ball'n e roinn (3)
Et magasin som tar for seg bredde- og barnefotball i Trøndelag. Her er det rom for det meste i form av reportasjer, konkurranser og mye mer. Alt pakket og produsert av folk som tenker grasrot mer enn elite.

01:30
Når ulven kommer - Hvordan påvirker sosiale medier oss?
Sosiale medier er utmerket til å holde kontakt med venner og kjente, sniktitte på kjendisene, holde seg oppdatert på hva som skjer, og si du er interessert i å komme å arrangementer du ikke har noen planer om å dukke opp på. Sosiale medier har blitt uunnværlig for mange av oss, men hva er slagsiden? Det er rimelig nytt historisk. Har det noen konsekvenser for vår psykiske helse. Dette har Hans Andreas Knutsen og Svein Øverland noen meninger om og tar det opp som tema på Litteraturhuset i Trondheim i en samtale.

02:00
Musikalsk møte med Ronni Le Tekrø
For oss trøndere er han mest kjent som medlem av bandet TNT. Dagfinn Ellefsen pakket bilen og dro for å avlegge rockeartisten et besøk og snakke mer med Ronni Le Tekrø i hans Studio Studio Nyhagen i Vestre Toten.

02:30
Historiske steder i Trøndelag - Abelvær Gård (R)
Marvin Wiseth tar oss til trønderske eiendommer med historisk sus. Denne gang drar vi ut til fantastiske Abelvær Gård som ligger i Nærøysund kommune på Namdalskysten.

Søndag 20:00
Quizklubben
Last ned Kahoot-appen og bli med!


Sendeplan uke 19 (10.05 - 16.05)

Disse programmene sendes i en sløyfe fra mandag t.o.m. søndag. Programmene starter altså på nytt hver tredje time.

Kaffepraten med ordfører Anne Berit Lein
For litt over et år siden ble hun valgt til ordfører. Den første kvinnelige ordfører i Steinkjers historie. Hun forteller blant mye annet om alle utfordringer kommunen har stått i siden påske. Anne Berit Lein er denne ukes gjest hos programleder Jon Håvard Solum.

Kort & Godt - det beste så langt.. (6:10)
Lars Erik og Robert er på vei til Grong og ved ankomst hos Namsentunet slår Robert av en prat med Aina og Jon Ivar Moe. Kjøkkenet settes opp midt på Namsentunet og på menyen står varmrøkt villaks. Reporter Christina tar turen over til Høylandet for en prat med Sverre Tyldum på Tyldum Gårdsbakeri. Bakeriet er mest kjent for godt humør og kransekake-orienterte produkter.

Ball’n e roinn
Et magasin som tar for seg bredde- og barnefotball i Trøndelag. Her er det rom for det meste i form av reportasjer, konkurranser og mye mer. Alt pakket og produsert av folk som tenker grasrot mer enn elite.

Gutta Brenner
Stiansen jobber på et lite verksted han arvet etter bestefaren sin når Ann-Harald, bølla fra barndommen, ruller inn på mopeden sin, tar seg til rette og snur dagen hans på hodet. «Gutta Brenner» handler om å stå opp for seg selv og ta igjen når noen gjør deg urett – på godt og vondt. Produsert av studenter ved Institutt for kunst- og medievitenskap, NTNU.

Historiske steder i Trøndelag - Bårdshaug Herregård (R)
Marvin Wiseth besøker Bårdshaug Herregård i Orkland kommune. Herregården ble satt opp i 1860 og er mest kjent som hjemmet til gründeren og verdensmannen Christian Thams.
Dokumentarprogram 2019 R (4:6)

Hage og Uterom (3:3)
Våren er her for fult og det er på tide å beskjære frukttrærne i hagen. Programleder Eivind Gynnild får besøk av Einar Skjetnemark som gir gode råd og nyttig tips om beskjæring.

Petter POPShow
Det er nok en sterk utgave Petter Wavold har snekret sammen, Her møter vi Vegar Dahl, Gras, Egil Amland og Travellin Strawberries.

Søndag 20:00
Quizklubben
Last ned Kahoot-appen og bli med!