Sendeplan uke 04 (24.01 - 30.01)

Disse programmene sendes i en sløyfe fra mandag t.o.m. søndag. Programmene starter altså på nytt hver fjerde time.

http:// 00:00 – 00:30    Kaffepraten med Marte Lønvik Bjørnsund
Matsentralen i Trøndelag er en veldedig forening som bekjemper matsvinn og fattigdom ved å samle inn overskuddsmat til sosialt og økonomisk vanskeligstilte. Marte Lønvik Bjørnsund leder virksomheten og har mye på hjertet i prat med Marvin Wiseth. (R)

00:30 – 01:00    På tokt med jekta Pauline
Jekta går med motorkraft ut fjorden og vi blir bedre kjent med mannskapet. De ankrer opp i Asenvågen i Bjugn, og vi blir vitne til en historisk begivenhet. Dokumentarserie (3:4) (R)

01:00 – 01:30    Petters POPShow
Høydepunkter fra høstens programmer med Petter Wavold og Erika Norwich. Her møter vi Diesel Dahl/TNT, Boogie Nights, Farmor, Bulm Boys, Thomas Løseth, Hunden Anton, Ottar Jacob og Per Einar, Trond Helge Johnsen, Frithjof Riis, Casino Steel og Stage Dolls!

01:00 – 01:30    Gutta brenner
Stiansen jobber på et lite verksted han arvet av bestefaren. Ann-Harald, bølla fra barndommen, ruller inn på mopeden sin, tar seg til rette og snur dagens hans på hodet. Filmen handler om å stå opp for seg selv og ta igjen når noen gjør deg utrett – på godt og vondt. Produsert av studenter ved Institutt for kunst- og medievitenskap, NTNU. (R)

01:00 – 01:30    Musikalsk prat med Trond Helge Johnsen
Vi snakker her om en ekte tjuagutt oppvokst i Bergen. Han har bodd mange år i Trøndelag, hvor han har utvikla seg til en utrolig låtsmed med vekt på tekst, samt en god vokalist og formidler. Trond Helge er et spennende bekjentskap. Produsert av Dagfinn Ellefsen.

01:00 – 01:30    Fiskefeber – fluefiske i Namsen
NNick Armstead, fluefisker fra Leeds, lander ukens første fisk. Noen mister, noen får, men laksen som Jan Daugaard lander mot slutten av uken, er det ikke mange som slår. (2:4) (R)

01:30 – 02:00    Historiske steder - Ferstad Gård
Marvin Wiseth tar oss med til trønderske eiendommer med historisk sus. Denne gangen besøker han Frithjof Lilje Riis på Ferstad Gård i Trondheim. (R)

02:00 – 02:30    NM i revy 2021
Fra finaleforestillingen blir det innslag med «Manne fra Tverrelvdalen» med Altarevyen, «Yoga» fra Lurarevyen fra Sandnes, «Svanekøen» fra Malangsrevyen, «Kåre Åen» fra Lånkerevyen, «Pinadø Lada» fra Strand Revylag fra Jørpeland og «Unni» fra Humorutvalget fra Vikebukt. (2:4)

Onsdag kl.20.00    TVBingo
Direktesendt underholdning fra studio.