Sendeplan uke 42 (18.10 - 24.10)

Disse programmene sendes i en sløyfe fra mandag t.o.m. søndag. Programmene starter altså på nytt hver fjerde time.

00:00 Kaffepraten med Stian Brekkvassmo
Siden 2011 har Stian Brekkvassmo vært ordfører i Namsskogan kommune. Han har et brennende lokalt engasjement for egen kommune og for Namdalen generelt. Jon Håvard Solum ba han på en real Kaffeprat.

00:30 Ei merkelig tid - Næringsliv
Vi ser på næringslivet og bedrifter som arrangerer konferanser og seminarer. Hvordan digitale møteplasser blir en del av hverdagen. Vi hører også litt om hvordan en del foretak har kommet seg gjennom pandemien. (4:4)

01:00 Musikalsk prat med Petter Øien
Han er en norsk musiker og vokalist i musikkgruppa Sie Gubbe.Han har vært medlem av bandet siden 2005. Nå har Dagfinn Ellefsen truffet muiskeren fra Flå i den sørlige del av Trøndelag.

01:30 «Svosj» student-TV
Er studentene ved Nord Universitet fornøyd med Stortingsvalget og hva skal de kle seg ut til Halloween? Deadline anbefaler en ny film. Og vi viser hvordan du kan lett trene hjemme uten utstyr. Produsert av studenter ved Film- og TV-produksjon, Nord Universitet.

01:45 Webinar fra Næringsforeningen i Trondheimsregionen - Ingen ting blir som før - vår digitale hverdag etter korona
Norge er fra før digitalisert som ingen andre land i verden og korona-pandemien har økt utviklingstakten radikalt. Hvordan er vår nye post-korona digitale virkelighet og hva kan vi forvente oss av tiden fremover? Lars Iversen, strategisk rådgiver i Atea, rapporterer fra frontlinjene i den pågående digitale transformasjonen av Norge.
Produsert av Næringsforeningen i Trondheimsregionen.

02:00 Mini Jakobsen – rett fra arkivet
For om lag 20 år siden produserte TMM «Minitimen» og «Miniportrettet». Jahn Ivar «Mini» Jakobsen drar på besøk til kjente fotballspillere i inn- og utland. Denne uke viser vi hans møte med Bent Skammelsrud.

02:30 Thamskonferansen 2021
Tema for årets Thamskonferanse er «Ny tid – nye muligheter». Gjennom 6 program skal vi gi et utdrag fra konferansen med glimt fra foredrag, intervju med deltagere og andre. Programmene produseres i et samarbeid med Totallyd, Thamskonferansen og Trønder-TV. (3:6)

03:00 Golfrunden - Overhalla, del 2
Forholdene på banen i Overhalla er fantastiske. Sola skinner, det er blikkstille og spektakulært. Med sin beliggenhet tett ved elva Namsen blir golfrunden en fryd.

03:30 På jakt med Andreas
Turen går til Snåsa og det er vinterjakt på ryper. Praktfult vær og nydelig natur. Det blir en tur med mange gode opplevelser.
Produsert av Andreas Saksvoll 2020.

Søndag kl. 15.00    TV-aksjonen «Barn, ikke brud».
Sending i samarbeid med Trøndersport og Frivillighetssentralen på Nardo i Trondheim. Direkte fra Trøndersports studio på Lade.
15-16.

Søndag kl. 20.00 Quizklubben
Ingar Arne Aae med nye quiz-omganger. Skaff deg Kahoot-appen og bli med!