Sendeplan uke 39 (26.09 – 02.10)

Disse programmene sendes i en sløyfe fra mandag t.o.m. søndag. Programmene starter altså på nytt hver tredje time.

00:00 – 00:15    Mini Jakobsen – rett fra arkivet
Vi følger på når Mini for vel 20 år siden besøkte John Carew, den gang Carew herjet som verst på fotballbaner i Europa. (R)

00:30 – 01:00    Musikalsk prat med Henning Sommerro
Han vokste opp i Surnadal på Nord-Møre og kom tidlig i kontakt med musikk. Han ble folkeeie i 1977 da han sammen med visegruppa Vårsøg hadde suksess med viseversjonen av Hans Hyldbakks dikt “Vårsøg”. Gjennom hele sin karriere har han vært allsidig både som komponist, musiker og sanger. I dag er han professor ved NTNU i Trondheim.

01:00 – 01:15    Gutta brenner
Stiansen jobber på et lite verksted han arvet av bestefaren. Ann-Harald, bølla fra barndommen, ruller inn på mopeden sin, tar seg til rette og snur dagens hans på hodet. Filmen handler om å stå opp for seg selv og ta igjen når noen gjør deg utrett – på godt og vondt. Produsert av studenter ved Institutt for kunst- og medievitenskap, NTNU.

01:15 – 01:30    Fantastiske Trøndelag!
I denne programserien skal vi ut på en reise gjennom Trøndelag, fra nord til sør, og oppleve mangfoldet og de store variasjonene i fylket vårt. Ordførerne forteller om alt det flotte vi har i hver enkelt kommune, og vi skal besøke en rekke bedrifter og høre om næringslivet generelt i denne litt annerledes turen gjennom Trøndelag. Denne uken: Ørland kommune (20:31). Produsert av Næringsalliansen for Trøndelag

Showet «Lenge leve» er ikke vist på TV tidligee. Her møter vi flere kjenninger fra det godt innarbeidede persongalleriet fra fantasibygdene Brein, Lein og Klein. Det fortelles flere historier i dette showet, som både kaller på såre følelser og nostalgi i tillegg til at det er stappfullt av humor av godt KRB-merke. (3:3)

02:00 – 02:25    Golfrunden - Overhallagruppens bane
Vi avslutter Namdalsturen og området med en episode hvor det spilles golf på banen som ligger i og rundt Overhallagruppens fabrikk (R)

02:25 – 03:00    Peter Wave i London
Dokumentar om Peter Wave aka Petter Wavold sin konsert i forbindelse med lansering av albummet “Raise your glasses”. Konserten ble holdt på legendariske Hop & Ancor Pub i London. Med seg hadde han Diesel Dahl, Billy Mc. Barbye, Jørn Venaas og Bonita Delaney. Det ble en svært begivenhetsrik dokumentar!

Onsdag 20:00   TV-Bingo
Direktesendt bingoprgram - Se tvbingo.no